Openingstijden:

Ma - Do 9.00 uur - 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur - 20.00 uur
Zaterdag - 10.00 uur - 17.00 uur
Nieuwe Markt 63B 4701 AD Roosendaal
Tel: 06-33 13 11 27

Behandelingen

Jenny Nails & Spa is een nagelstudio met voorkeur op vakmanschap. Elke vrouw wenst een prachtig verzorgde nagels en handen. Bij Jenny Nails & Spa hanteren wij de voordeligste prijs voor een super kwaliteit.

Acryl en gel
Verlengen of verstevigen van de natuurlijke nagels? Dankzij acryl- en gelnagels kunnen we dit creeeren.
Maar wat is het verschil tussen de acryl- en gelnagels? Beiden producten zien er natuurlijk uit en zijn duurzaam. Acrylnagels is stevig, sterk van structuur en geschikt voor alle nagel types. Het bestaat uit acrylpoeder en een vloeistof. Er onstaat een chemische reactie daardoor wordt het kneedbaar en zo gemodelleerd op de nagel. Gelnagels daar in tegen is direct vormbaar, sterk, zeer flexibel erg geschikt voor vrouwen die bijvoorbeeld in de horeca werken. Ook is dit voor alle typen nagels.

De behandeling van acryl- en gelnagels is in principe hetzelfde. Als eerst worden de handen gedesinfecteerd. De natuurlijke nagels worden in model gevijld, gereinigd en opgeruwd. De nagels kunnen met behulp van tips verlengd worden. Tips zijn er in alle soorten en kleuren bijvoorbeeld French tips, Parelmoer tips en Naturel tips met of zonder glitters. Vervolgens wordt de tip met speciale lijm op de natuurlijke nagels geplakt. Wordt naar wens op lengte geknipt en in vorm gevijld. De nagels zijn nu klaar voor om acrlypoeder of gel aan te brengen en te modelleren. Tot slot worden de nagels voorzien van een speciale top coat.
Wij bieden ook prachtig design tekeningen, diamanten en kleuren voor op de (kunst)nagels.

Opvulbehandeling
Uw natuurlijke nagels blijven door groeien dat zal zichtbaar zijn na 3 a 4 weken. Daarom is het noodzakelijk om het laten opvullen. Bij het opvullen zal het gegroeide gedeelt weer met acryl/gel op gevuld worden. De kunstnagels ziet er weer zo goed al nieuw uit.

Manicure behandeling
Het woord manicure is afgeleid van de Latijnse woord manus wat handen betekent. De luxe behandeling zorgt ervoor dat de handen zacht aan voelen en de nagels in weer in gezonde staat zijn.

Pedicure behandeling
Pedicure is een verzorgingsbehandeling voor de voeten. De verzorging voor de voeten is net zo belangrijk als voor de handen. Terwijl de voeten in watten worden gelegd kunt achterover ontspannen in de massagestoel.